Alle producten ten toebehoren zijn getest en gecertificeerd naar de Europese richtlijnen en de Nederlandse Warenwet. Ze voldoen aan de Europese veiligheidsnormen NEN12586*, CE- markering en speelgoed keurmerk EN71. Ze mogen daarom op de Europese markt verkocht worden aan jou als consument. Elk product wordt handmatig getest en nagemeten voordat deze verzonden wordt. Ik maak alles met veel zorg en aandacht. Maar het blijven natuurlijk handgemaakte producten.
Lees daarom zorgvuldig onze veiligheidsinstructies voordat je een product gaat gebruiken.

Voor alle producten geldt het volgende:

  • Alle houten kralen zijn van onbehandeld beuken hout, BPA vrij en gehaakte kralen zijn van 100% katoen. De siliconen kralen en speenclips zijn 100% veilig gekeurd bij de leverancier en zijn BPA-vrij, PVC-vrij, loodvrij en ftalaat-vrij.
  • Geef een handgemaakt product (met kralen) nooit mee naar bed.
  • Een product kan kleine onderdelen bevatten die niet geschikt zijn voor baby's, kinderen en dieren als ze losraken i.v.m. verstikkingsgevaar. Denk aan veiligheidsoogjes en/of kralen.
  • Controleer altijd vooraf op defecten en kapotte onderdelen. Gooi weg indien onderdelen losser komen te zitten. Uiteraard kan het door gebruik, vocht en beweging onderhevig zijn aan slijtage. 
  • Maak schoon met een sopje. Niet laten weken. Je kunt hiervoor ook een billendoekje gebruiken.
  • Een speenkoord mag een maximale lengte van 22 cm hebben zonder speenclip (NEN-norm 12586). Maak een speenkoord nooit langer en maak niks los. Maak het niet aan lange items vast. Het speenkoord moet namelijk altijd korter blijven dan de omtrek van het nekje, zodat er geen verstrengeling veroorzaakt kan worden. Dit is maximaal 22 cm zonder clip. Bevestig de clip ook aan de kleding.
  • De kralenarmbandjes die met elastiek gemaakt zijn, kunnen door gebruik; vocht en beweging in de loop der tijd onderhevig zijn aan slijtage. Laat je kindje nooit spelen met het armbandje of in bed dragen.

Veiligheid staat voorop, controleer daarom altijd de producten voor gebruik en mocht je deze meegeven aan bijv. een oppas of kinderdagverblijf, breng ze dan op de hoogte van de veiligheidsinstructies. 

Haaksels&Kralen is niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken of schade die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger ben je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw kind. Gebruik is geheel op eigen risico.

Wij wensen je veel (veilig) plezier met onze producten. En mochten er nog vragen zijn dan horen wij het graag!

© 2020 - 2024 Haaksels&Kralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel