Retourneren niet op maat gemaakte producten
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@haakselsenkralen.nl. 

Retourneren op maat gemaakte producten
Producten die u via deze webwinkel koopt en op op maat worden gemaakt volgens de door u ingevoerde specificatie kunnen helaas niet geruild of geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook op deze producten niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Mocht je meer informatie willen over een gepersonaliseerd product voordat je besteld, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Let op: De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. 
Wij adviseren om je retourzending met track & trace te versturen, zodat je altijd een bewijs van verzenden hebt (mocht je retour onverhoopt kwijt raken bij het postbedrijf). Zowel het risico van verzenden als de kosten bij een retournering zijn voor eigen rekening van de klant.

Terugstoring orderbedrag
Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. 

Download hier het retourformulier.

Vul het in en stuur het formulier mee met je retourzending naar:
Haaksels&Kralen
Brugstraat 6
4131 AX Vianen

Kun je het formulier niet uitprinten? Schrijf dan alle gegevens op en stuur deze mee met je retourzending.

Na ontvangst van je retourmelding wordt het bedrag zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, teruggestort op de rekening welke gebruikt is bij het plaatsen van de bestelling, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Niet identificeerbare retourzendingen (zonder gegevens toegevoegd) kunnen niet behandeld worden.

© 2020 - 2024 Haaksels&Kralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel